Startlog

Een log over van alles

premium kerstpakket!
Kerst Mannen promotie Zakelijk

Bevorder de productiviteit op de werkvloer en geef een premium kerstpakket!

Voor je het weet is het jaar alweer aan zijn einde! Voor de meeste werkgevers een goed moment om hun werknemers even goed in het zonnetje te zetten. Alhoewel je het ieder jaar weer probeert te voorkomen, schiet het er doorgaans veel te vaak bij in om het personeel te laten zien hoe zeer ze gewaardeerd worden. Toch is dit wel belangrijk. Iedere werkgever zal immers beamen dat de sfeer op de werkvloer veel prettiger is als mensen een gevoel van waardering krijgen. Gelukkig hoeft dit jaar nog niet zomaar verloren te gaan. Je hebt nog zeeën van tijd om premium kerstpakketten te bestellen en jouw personeel in het zonnetje te zetten.

Voordelen voor de werkgever

Maar waarom zou je geld investeren om je personeel een kerstpakket te schenken? Simpel, ook voor jou als werkgever heeft dit talloze voordelen. Wij zetten ze voor jou op een rijtje:

  • Door kerstpakketten te schenken, zet je het personeel in het zonnetje. Hierdoor hebben zij het gevoel dat ze meer gewaardeerd worden en zullen ze ook sneller werk voor je verzetten. Uit diverse onderzoeken blijkt dat zelfs de arbeidsproductiviteit stijgt als werkgevers een kerstpakket schenken.
  • De kerstdagen bieden jou de mogelijkheid om meer interesse te tonen in het personeel. Hierdoor leer je ze beter kennen en kun je ook een persoonlijker kerstpakket samenstellen. Dat heeft niet alleen voordelen tijdens de kerstdagen, maar zorgt er ook voor dat jullie band verstevigd na die tijd.
  • Door aandacht te besteden aan kerst, zorg je voor meer gezelligheid rond de feestdagen. Hierdoor zal er een heerlijke sfeer zijn op de werkvloer én dat is voor iedereen een groot voordeel!

voordelen kerstpakket werkgever

Premium kerstpakketten bestellen: hier moet je aan denken!

Wil je premium kerstpakketten voor al jouw personeelsleden bestellen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk om over enige zaken na te denken.

Koop je bijvoorbeeld één pakket voor al het personeel of zorg je dat deze op de interesses van het personeel wordt afgestemd? Dat laatste vergt misschien wel wat extra tijd, maar is het zeker waard als je de verraste gezichten van jouw collega’s ziet. Natuurlijk is dit voor grotere bedrijven een stuk lastiger. Als werkgever sta je dan waarschijnlijk niet met ieder personeelslid in contact. Bespreek daarom met de leidinggevende van het personeel of hij de interesses weet te beschrijven. Zo kun jij vervolgens geschikte kerstpakketten samenstellen!

Natuurlijk speelt ook het budget een belangrijke rol. Bespreek daarom vooraf met jullie boekhouder of accountant hoeveel ruimte er is voor het kopen van kerstpakketten. De meeste werkgevers sparen het gehele jaar door om aan het einde van het jaar een ‘bonus’ in de vorm van een kerstpakket te geven. Bekijk goed hoeveel geld je uit kunt geven, zodat het bedrijf niet onnodig in financiële krapte terecht komt. Kerstpakketten geven is leuk en biedt talloze voordelen voor zowel de werkgever als werknemer, maar het moet natuurlijk nooit ten koste gaan van het bedrijf!

Wanneer je de juiste premium kerstpakketten hebt samengesteld, zijn ze binnen een oogwenk besteld. Fijne kerstdagen voor iedereen!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *