Startlog

Een log over van alles

Glasplaten bestellen
Wonen

Glasplaten bestellen: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Glasplaten bestellen: de mogelijkheden zijn eindeloos! Bij glas denken we misschien direct aan de ruiten van een woning, maar wist je dat glas voor nog heel veel meer andere doeleinden kan worden ingezet? Dit veelzijdige materiaal kan een ware verrijking voor jouw interieur zijn. Logisch, want glas is niet alleen duurzaam & hygiënisch, maar ook nog eens een heel mooi materiaal. Maar wat kan je er precies mee? Welke mogelijkheden zijn er binnen jouw interieur? En waar let je dan op? Dat en nog veel meer lees je in dit artikel.

glas bestellen

Tafel met glasplaat

Ben jij iemand die het heerlijk vindt om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan ben je zeker niet de enige. Nederland klust erop los! Zelf meubels maken is dan ook helemaal geen gek idee. Glasplaten zijn hierbij een verstandige keuze. Vaak worden deze in combinatie met houtsoorten bijvoorbeeld tot een tafel verwerkt. Glas is door het gladde oppervlak zeer makkelijk te reinigen. Hierdoor is het een enorm hygiënisch materiaal, ideaal voor de salon- of eettafel. Daarnaast geeft een glasplaat een geweldige uitstraling aan de bovenlaag van jouw tafel. Door het gebruik van glas, maak jij jouw interieur compleet!

Wil jij jouw tafel voorzien van een glasplaat om deze net wat meer uitstraling te geven? Kies dan voor een kwalitatieve glasplaat van een erkende leverancier. Deze kunnen de plaat op maat leveren, zodat jij zeker weet dat deze uitstekend zal passen. Bovendien ben je zo ook verzekerd van een geweldige kwaliteit.

Vitrinekast

Nog zo’n eyecatcher binnen jouw interieur: de vitrinekast! Deze kast wordt voornamelijk gebruikt voor het ‘tentoonstellen’ van verzamelingen, mooie foto’s, beeldjes of zelfs trofeeën. Met een vitrinekast kan je jouw verzameling een prachtig plekje binnen de woning geven. Hierdoor is de verzameling niet alleen goed zichtbaar, maar staat deze ook nog eens veilig voor kinderen en/of andere grijpgrage handjes.

Glasplaten mogen natuurlijk niet ontbreken bij een veilige en sfeervolle vitrinekast. Daarom is het ontzettend vervelend als een glasplaat onverhoopt breekt of beschadigd raakt. Gelukkig zijn deze platen bij een glasleverancier eenvoudig bij te bestellen. Kies altijd voor gehard glas, zodat de vitrinekast minder snel beschadigd raakt en je ook langer van je verzameling kunt genieten.

Glasplaat voor open haard

Geniet jij van een geweldige open haard in jouw woning? Dan weet je waarschijnlijk maar al te goed dat veiligheid met stipt op nummer één staat. Helaas kan brandend materiaal wat uit de haard valt al snel voor gevaarlijke situaties zorgen. Bovendien veroorzaakt dit lelijke schroeiplekken op jouw mooie vloertje. Om dit te voorkomen kan je ervoor kiezen om een glasplaat te plaatsen. Deze glasplaten bestaan uit onbrandbaar en stevig materiaal, waardoor je altijd van een veilige ondergrond kunt genieten. Zo bescherm je niet alleen je vloer, maar profiteer je ook nog eens van een geweldige uitstraling in jouw woning!

Als je een glasplaat voor een open haard zoekt, is het wel raadzaam om dit duidelijk aan te geven bij een glasleverancier. Voor een open haard gelden immers andere richtlijnen dan voor een glasplaat die op tafel wordt gelegd. Zo is het belangrijk dat deze onbrandbaar en verstevigd is, zodat je altijd op de glasplaat kunt vertrouwen. Meestal wordt hierbij van veiligheidsglas gebruik gemaakt.

Glas is ontzettend veelzijdig. Of je dit nu gebruikt voor het maken van meubels of het beveiligen van je woning, bij een erkende glasleverancier vind je altijd geschikt glas voor de scherpste prijs!

 

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *