Startlog

Een log over van alles

Een verjaardag écht een feestje maken, doe je zo!
Kerst Pasen

Een verjaardag écht een feestje maken, doe je zo!

De titel van deze blog klinkt in eerste instantie misschien wat vreemd, omdat een verjaardag per definitie een feestje hoor te zijn, maar helaas wordt een verjaardag niet in alle gevallen gezien als een écht feestje. Het geven van een goed feest is over het algemeen een flinke uitdaging, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is. Helemaal wanneer je de informatie uit deze blog in je achterhoofd houdt bij de eerstvolgende verjaardag, wordt de verjaardag een feestje om nooit te vergeten. Kortom, wil je dus van een volgende verjaardag écht een feestje maken? Lees gauw verder!

Ga wat doen!

De zin ‘ga wat doen!’ klinkt misschien in eerste instantie wel erg dwingend en misschien ook wel wat vreemd, maar wat we je proberen te vertellen, is dat je niet als een lapzwans thuis moet gaan zitten tijdens je verjaardag. Dit zorgt er namelijk voor dat je al snel wat verveeld raakt en zeg nou even eerlijk: die eeuwige gesprekken met de rest van je familie over hoe het nu allemaal gaat, mogen misschien ook wel een beetje achterwege gelaten worden. Kies er om die reden voor om met z’n allen gezellig te gaan picknicken of ga een dagje naar een pretpark om je verjaardag hier te vieren. Je gaat een verjaardag op deze manier combineren met iets dat per definitie onvergetelijk is. Dat het een geslaagd feestje wordt, is dus niets anders dan een zekerheid!

Waar is dat feestje?

Wanneer je een verjaardag viert, zeggen we je niets vreemds als we je melden dat het tijd wordt om de versiering op te hangen. Waar sommige mensen de bewuste keuze maken om zaken als ballonnen en slingers achterwege te laten, is het eigenlijk wel van belang dat jij de keuze maakt om tóch die versiering op te hangen. Dit zorgt niet alleen voor een veel leukere uitstraling op een verjaardag, maar de jarige voelt zich ook nog eens nóg meer jarig en bovenal komt iedereen automatisch in een soort feeststemming. Waar is dat feestje? Bij jou!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *