Startlog

Een log over van alles

Tip: cadeaus voor jongens
Gadgets

Tip: cadeaus voor jongens

Cadeaus bedenken voor jongens, soms voelt het als een eindeloze zoektocht. Wat geef je een jongen cadeau na de zoveelste keer een raceauto of legopakket? Dit kan van alles zijn, een skateboard, een vliegtuig van foam, een mini game kast, een camera of gewoon een bordspel. Per leeftijdscategorie zijn er weer andere soorten cadeaus te bedenken. We hebben hier een aantal leuke ideeën voor je opgesomd, zodat je bij de volgende jongensverjaardag precies weet wat je kunt kopen!

 

6-8 jaar

In deze leeftijdscategorie kan je denken aan een voetbal aan koord, een lego bouwpakket, een pop up voetbaldoel van Messi, een racebaan of een weetjeskwartet. Daarnaast doen nieuwe schoolspullen het ook altijd goed. Denk aan een nieuwe broodtrommel met dino’s er op, waarmee ze kunnen pronken bij hun vriendjes. Een puzzel tussen de 100 en 500 stukjes is ook erg leuk om hun inzicht te oefenen en tegelijkertijd een regenachtige middag door te komen. Hierin zijn de mogelijkheden ook eindelos. Van Paw Patrol tot aan Donald Duck. Of laat ze samen met hun vriendjes testen wie de meeste power heeft met het spel Hammer King!

 

8-10 jaar

Ook voor jongens tussen de 8 en 10 jaar is er genoeg te vinden. Hier doen nieuwe schoolspullen het ook altijd goed. Een nieuwe rugzak is daarnaast altijd een leuk cadeau. Bij een online speelgoedwinkel hebben ze een breed assortiment met verschillende prints. Denk aan een camouflage print, Spiderman of Pokémon. Lego bouwpakketten van Mario of Jurassic park is ook een goede keuze. Waar jongens in deze leeftijdscategorie bovendien helemaal enthousiast van worden is een trampoline.

 

10-12 jaar  

Voor deze leeftijd moet een cadeau natuurlijk ook wel wat stoers hebben. Geef ze een nieuwe NERF Fortnite blaster en ze wanen zich helemaal in de game Fortnite zelf. De blaster heeft hetzelfde uiterlijk als in de videogame. Of geef ze het bordspel Jachtseizoen van Stuk TV cadeau. Dit hebben ze gezien op YouTube en kunnen ze nu zelf naspelen. Een reuze knikkerbaan is ook erg leuk. Net even iets anders dan een racebaan, maar toch bevat het een wedstrijdelement.

 

12 jaar en ouder

Vaak gaan jongens van 12 jaar en ouder net naar de middelbare school of zitten al in de brugklas. Hierdoor zijn ze vaak al wat zelfstandiger en kunnen ze omgaan met een ander soort speelgoed. Denk aan een bestuurbare drone, een bestuurbare auto en een speedboot. De wat meer uitdagende lego pakketten zullen voor deze leeftijd ook een leuk cadeau zijn. Denk aan het bouwen van een Lamborghini auto of een Adidas schoen. Daarnaast doen spellen als 30 Seconds en De Slimste Mens het ook erg goed en zijn ook nog eens leerzaam.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *