Startlog

Een log over van alles

3 dingen om aan te denken bij het kopen van een nieuwe iPad hoes!
Gadgets

3 dingen om aan te denken bij het kopen van een nieuwe iPad hoes!

Wanneer je een iPad hebt wil je hem natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Daarom is het kopen van een goede hoes heel belangrijk! Maar er zijn zoveel opties dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wil je weten waar je aan moet denken voor je een nieuwe iPad hoes koopt? Wij hebben de belangrijkste dingen voor je op een rijtje gezet.

1. Type hoes

Het eerste waar je op zoekt als je een nieuwe iPad hoes wil kopen is het type hoes. Er zijn eigenlijk vier soorten: de back cover die vooral de buitenkant van de iPad beschermt, de bookcase waarmee je het scherm kan beschermen en die je ook kan gebruiken als standaard, een hoes met toetsenbord en een hoes met extra goede valbescherming. Denk dus goed na waar je je iPad voor wil gebruiken voordat je een hoes koopt. Heb je kinderen die hem veel zullen gebruiken? Koop dan een extra dikke hoes met goede valbescherming. Wil je graag films kijken op je iPad en zet je hem dan graag rechtop? Koop dan een iPad bookcase hoes!

2. Design

Er zijn verschillende materialen en kleuren waarin een iPad hoes gemaakt kan worden. De materialen die meestal worden gebruikt zijn hard of zacht kunststof, nep of echt leer, aluminium of stof. Dit hangt helemaal van je eigen smaak en voorkeuren af. Wil je graag een iPad met een nette uitstraling omdat je hem voor werk gebruikt? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een leren iPad hoes. Er is super veel keus, dus er is altijd wel een iPad hoes die bij je past! Wil je graag een unieke iPad hoes? Laat dan een iPad hoesje maken speciaal voor jou, of geef een persoonlijk gemaakte hoes cadeau!

3. Afmetingen

Ten slotte moet je goed kijken naar de maat van de iPad en de iPad hoes. Veel mensen denken dat alle hoezen universeel zijn, maar dit is niet altijd het geval. Een niet goed passende hoes kan veel schade aan je iPad opleveren. Wanneer de hoes net iets te groot is en de iPad gaat erin schuiven, dan komt de klap extra hard aan wanneer je hem een keer laat vallen. Let hier dus goed op! Probeer anders meerdere hoezen uit om de perfecte voor jouw iPad te vinden.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *