Startlog

Een log over van alles

mobile accessories
Gadgets

De beste en interessantste mobiele accessoires

De t-mobile shop is altijd al een broeinest van geweldige nieuwe technologie geweest, en je zult de aanpasbare smartphone als de basis van veel ervan vinden. Deze blog is geen uitzondering op die regel, en we hebben de afgelopen dagen een aantal coole mobiele accessoires gezien. Hier zijn enkele van de meest interessante mobiele accessoires die we in t-mobile shop zijn tegengekomen.

DRIEDUBBELE SNELLE DRAADLOZE LADER MET DRIEDUBBELE SNELHEID

Het is zo’n karwei om tijdens het reizen door draden te graven om de juiste te vinden. Als je belangrijkste apparaten allemaal QI-compatibel zijn, is draadloos opladen een goed antwoord, zij het met zijn eigen problemen. Ofwel neem je een draadloze lader mee (wat betekent dat je zoveel draden meeneemt als je hoopte te vermijden), ofwel zorg je ervoor dat je apparaten om de beurt kunnen worden opgeladen. Ontrafelen biedt een betere oplossing – een drievoudige draadloze lader die zich tot een klein reispakketje van slechts een paar centimeter in doorsnee laat inklappen. De lader kan drie apparaten tegelijk snel opladen of in een handige FaceTime-vriendelijke draadloze oplaadstandaard worden gevouwen. Het is handig, het is draagbaar en het kan je nieuwe beste vriend zijn.

INDIEGOGO KICKSTARTER

Gemak gaat over het besparen van kleine stukjes tijd hier en daar – en die kleine stukjes leveren uiteindelijk een grote besparing op. Draadloos opladen bespaart ons kleine hoeveelheden tijd door de noodzaak om een kabel te vinden en aan te sluiten – iOttie heeft dat idee overgenomen en verbeterd, met als resultaat de Auto Sense-autohouder. Het laadt je telefoon snel draadloos op, maar dat is niet het coolste. Wanneer het je telefoon nadert, gaat de Auto Sense-vatting open en klemt hij zijn armen er voorzichtig omheen, zodat je telefoon wordt beveiligd terwijl hij snel wordt opgeladen. Het verwijderen van de noodzaak om je telefoon vast te zetten in een houder en deze aan te sluiten maakt de hele ervaring handiger en het heeft een bevredigend futuristisch gevoel. Handig als je bijvoorbeeld een t-mobile abonnement of sim only hebt. Kijk in de t-mobile shop voor meer info.

CHIPOLO GO TRACKER

De meeste Bluetooth-trackers hebben een zeer beperkt bereik – maar Chipolo’s Go-tracker maakt zich op om dat te veranderen. De Chipolo Go is de eerste tracker die GPS, Wi-Fi, Bluetooth en LTE-technologie combineert – wat betekent dat hij een in wezen onbeperkt bereik heeft. Combineer die ongelooflijke technologie met een oplaadbare batterij die zes maanden meegaat, en dit kan het beste traceerapparaat worden dat beschikbaar is. Chipolo beschrijft dit als een “premium” volgapparaat, dus verwacht niet dat het goedkoop zal zijn.

MOSHI MYTHRO C & AVANTI C USB-C KOPTELEFOONS

Niet alles hoeft een revolutionair stukje techniek te zijn, er is altijd ruimte voor verfijning in bestaande techniek. Moshi ziet USB-C als de toekomst en biedt de Mythro C – een set USB-C in-ear oortelefoons – en de Avanti C – een set on-ear-hoofdtelefoons met veganistisch lederen oorschelpen en een ergonomische hoofdband – een futuristische poort. Lees hier meer over de producten en service van t-mobile.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *