Startlog

Een log over van alles

Flexwerken dit heb je nodig
Gadgets Zakelijk

Flexwerken: dit heb je nodig

Het hebben van een vaste PC is tegenwoordig niet meer zo gebruikelijk. Eigenlijk is zelfs het hebben van een vaste werkplek niet meer gebruikelijk. Nu thuiswerken en flexwerken de nieuwe norm is op de werkvloer, is het belangrijk dat je op elke gewenste plek kunt werken. Wat je daarvoor nodig hebt lees je in deze blog!

Een goede laptop

De meeste mensen die thuis kunnen werken of op kantoor aan flexwerken doen, doen hun werkzaamheden achter een computer. Het enige wat je dan ook echt nodig hebt is een goed werkende laptop. Een laptop die je overal mee naartoe kunt nemen en waar je al je werkzaamheden op kunt doen. Er zijn bedrijven waar je je laptop zelf kunt samenstellen. Zo kun jij precies aangeven wat voor jou belangrijk is. Moet de laptop snel zijn? Of moet de laptop een lange batterijduur hebben? Misschien wil je wel een super lichte laptop die je overal mee naartoe kunt nemen. Op deze manier heb jij een laptop die bij je past. 

Laptop als lesmateriaal

Laptops zijn niet alleen in het bedrijfsleven belangrijk. In het onderwijs wordt lesmateriaal steeds vaker online aangeboden. In deze tijd komt het vaak voor dat onderwijs online gegeven moet worden. Je kunt dit dus zien als een soort flexwerken voor scholieren. Ook hier is het hebben van een goede laptop dus van groot belang. Zelfs basisscholen werken in de klas steeds vaker met laptops. 

Zelf samenstellen

Zoals hiervoor aangegeven, kun je bij sommige aanbieders je laptop zelf samenstellen. BTO is hier een voorbeeld van. Bij BTO kun je laptops zelf samenstellen. Op deze manier kun je de laptop volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften. Werk je, ben je student of scholier? Iedereen heeft andere wensen en behoeften. Een student werkt misschien veel in de trein en vindt het belangrijk dat de laptop een goede batterij heeft en licht genoeg is om mee te nemen. Voor iemand die werkt is het waarschijnlijk vooral belangrijk dat de laptop alle werkzaamheden aan kan. 

Via de website van BTO stel je je laptop eenvoudig zelf samen. Zo heb je altijd een laptop die bij je past. Toch nog last van keuzestress? Maak dan gebruik van de service van BTO. De specialisten staan voor je klaar om je verder te helpen in je zoektocht naar de perfecte laptop. 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *