Startlog

Een log over van alles

Online erotiek shops bezoeken de voor- en nadelen
Mannen Vrouwen

Online erotiek shops bezoeken: de voor- en nadelen

Wanneer je op zoek bent naar erotische speeltjes, lingerie of andere producten om jouw seksleven een boost te geven, zal je zoektocht waarschijnlijk eindigen in een seksshop. De afgelopen jaren is het bezoeken van een sexshop steeds meer genormaliseerd. Waar het vroeger nogal een taboe was om überhaupt over seks te praten, zien we dat dit vandaag de dag (gelukkig) steeds normaler is. Hierdoor groeit ook de vraag naar seksspeeltjes en lijken ook steeds meer vrouwen én mannen voor het gebruik hiervan uit te komen. Opvallend is wel dat we nog steeds relatief weinig erotiek shops in real life bezoeken, maar onze aankopen toch liever online doen. Maar wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van online erotiek shops bezoeken? Wij zetten ze op een rijtje.

Voordelen van online shoppen voor erotische items

Online shoppen voor erotische items heeft voor steeds meer mensen de voorkeur. Dit is natuurlijk niet voor niets, want het kan veel voordelen hebben.

  • Veilig en discreet. Ondanks dat er een minder groot taboe op het gebruik van seksspeeltjes ligt, wil je dit waarschijnlijk nog steeds niet aan de grote klok hangen. In jouw stad een seksshop binnenlopen is dan ook nog net één stap te groot. In dat geval kan online shoppen de uitkomst bieden. Dit doe je vanuit je eigen vertrouwde omgeving en je kunt er van op aan dat het pakketje discreet wordt verzonden. Zowel de pakketbezorger als de nieuwsgierige buren hebben dan ook geen idee wat er in jouw pakketje zit. Dat is een prettige gedachte.
  • Online vind je vaak een veel groter aanbod dan in gewone erotiekshops. Bovendien kan je meerdere erotiekshops bezoeken om zo de items te vinden die jij zoekt. Over deze luxe beschik je vaak niet als je je eigen stad bezoekt, omdat daar geen tientallen winkels te vinden zijn.
  • Ook online geniet je van deskundig advies wanneer je dat nodig hebt. Neem daarom gerust contact op met de klantenservice. Zij kunnen jou precies vertellen welk item voor jou geschikt is.
  • Je bespaart een hoop tijd. Als je een bezoekje moet brengen aan een winkel ben je al gauw enkele uren kwijt. Niet iedereen beschikt over de luxe om hier tijd voor uit te trekken. Online bestellen is binnen enkele minuten gebeurd en je ontvangt vaak de volgende dag je bestelling al in huis!

sextoys

Nadelen van online erotiek shops bezoeken

Natuurlijk zijn er ook altijd nog mensen die weigeren om online erotiek shops online te bezoeken. Alhoewel er online voor ieder wat wils te vinden is: van een BDSM shop tot speeltjes voor de homoseksuele man, brengen zij toch liever zelf een bezoekje aan de winkel. Niet gek, want ook online shoppen voor erotische items kan nadelen hebben. Aan jou de taak om te bepalen welk nadeel (of voordeel) het zwaarst weegt!

  • Sommige mensen vinden het prettiger om het assortiment direct in handen te hebben. Zo kunnen ze de materialen voelen en de formaten zelf beoordelen. In het echt zien items er toch anders uit dan op een foto.
  • Je moet even wachten totdat je de items thuis hebt. Als je een winkel bezoekt, kan je de spullen direct meenemen.
  • Online is het vaak moeilijker om contact te leggen met een klantenservice dan als je gewoon in een winkel geholpen kunt worden door het personeel.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *