Startlog

Een log over van alles

patchkast
Gadgets Zakelijk

Bescherm uw onderneming met een patchkast

Een goede patchkast zorgt ervoor dat u er met een gerust hart van uit kan gaan dat er niet zo snel iets gebeurt met uw ICT en telecomverbindingen. En dat is in deze moderne, en vooral digitale, tijden natuurlijk van het grootste belang. U moet er toch niet aan denken dat u servers eruit liggen, uw personeel niet aan de slag kan en uw klanten uw onderneming niet kunnen bereiken? Daarom doet u er goed aan een patchkast aan te schaffen. Laat u adviseren door de experts van Patchkast.com om de juiste keuze te maken. Zo weet u zeker dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken!

Alles komt samen in de patchkast

Een patchkast wordt ook wel de meterkast ven een organisatie genoemd. Of, ook heel passend: het kloppende hart van elke onderneming. Het is ook echt waar. In zo’n serverkast komen namelijk u belangrijkste verbindingen samen. Uw telecom- en ICT-netwerk wordt in de kast beschermd tegen stof en aanrakingen, en u kunt structuur aanbrengen in alle kabels die er bij uw netwerk komen kijken. Het is de plek waar alle bedrijfsgegevens als data op de servers wordt opgeslagen, en waar de back-up plaatsvindt. Een serverkast is daarmee onontbeerlijk voor elke organisatie. Maar welke past er bij uw onderneming? Op het gebied van patchkasten, of serverkasten zoals ze ook wel worden genoemd, valt er namelijk genoeg te kiezen.

Welke serverkast is de juiste voor mij?

De eerste keuze die u moet maken, is het aantal inches. Een 19 inch patchkast is de meest gangbare. Daarin is plaats voor 19 inch montage-elementen, zoals routers en hubs. Het is tevens de breedste maat. U kunt ook kiezen voor een 10 inch patchkast, wanneer uw servers minder ruimte nodig hebben. Ook een mini serverkast of een serverkast die u aan de wand kunt monteren behoren tot de mogelijkheden. Vervolgens moet u een hoogte en breedte uitkiezen die past in de ruimte waar de serverkast of -kasten komt of komen te staan. Ook op het gebied van de deuren valt er te kiezen. Met een glazen deur heeft u aanzienlijk minder geluidsoverlast, maar met een geperforeerde deur wordt de inhoud van de serverkast nog net wat beter geventileerd. Het is altijd handig u goed te laten adviseren, dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *