Startlog

Een log over van alles

Profiteer als MKB-ondernemer van de voordelen van de cloud
Zakelijk

Profiteer als MKB-ondernemer van de voordelen van de cloud

Cloud-oplossingen stellen MKB-bedrijven in staat om op ieder moment toegang te krijgen tot applicaties, data, servers en volledige werkplekken. Die data worden opgeslagen in streng beveiligde datacentra die nauwkeurig worden onderhouden door ICT-specialisten. Steeds meer midden- en kleinbedrijven stappen over op cloud-computing en halen hiermee dezelfde voordelen in huis als grote bedrijven. Hiervoor hoeven ze geen flinke investeringen te doen en geen extra kostbare ICT-apparatuur aan te schaffen.

Veilige en betaalbare oplossing

Eén van de redenen waarom bedrijven overstappen naar de cloud, heeft te maken met het feit dat alle gegevens en bestanden realtime beschikbaar zijn voor de medewerkers. Dit bevordert de onderlinge samenwerking binnen de organisatie. De cloud biedt tevens een veilige en betaalbare oplossing die voorziet in de behoeften van werknemers die vanuit huis werken of vaak onderweg zijn. Niet in de laatste plaats heeft de cloud tot voordeel dat het inzicht geeft in kosten en een kostenverlagend effect heeft. Er is geen investering vereist in bijvoorbeeld een groot aantal servers of licenties en het kan makkelijk aangepast worden aan het aantal medewerkers.

Gestroomlijnde bedrijfsvoering

Door te kiezen voor cloud-oplossingen profiteren MKB-bedrijven dus van gestandaardiseerde interne communicatie, snelle toegang én een hogere efficiëntie. Met een gestroomlijnde, eigentijdse bedrijfsvoering en verbeterde communicatie tot resultaat. De juiste cloud-oplossing valt of staat met goede implementatie en ondersteuning van een specialistisch bedrijf. Een gedegen storingsdienst zorgt in het geval van calamiteiten of storingen voor een adequate en snelle oplossing. Door slimme monitoring, wordt het probleem vaak op opgelost voordat de klant er last van heeft. Kies daarom altijd voor cloud-oplossingen met ondersteuning. Die zijn ook van toegevoegde waarde op het moment dat jouw organisatie een andere of groeiende bandbreedte nodig heeft. Dankzij de schaalbaarheid van de cloud, behoren zorgen over opslagcapaciteit, servers en netwerken bovendien tot de verleden tijd.

Slimme oplossingen

Er zijn nog meer slimme oplossingen die bijdragen aan lagere bedrijfskosten, een betere productiviteit en een hogere klanttevredenheid. Naast cloud-technologie dragen ook telefonie, security, hard- en software bij aan het beantwoorden van uitdagende automatiseringsvraagstukken. Door een specialist op het gebied van ICT-automatisering in de arm te nemen, wordt jouw bedrijfsvoering flexibeler, efficiënter, eenvoudiger én veiliger.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *