Startlog

Een log over van alles

Bespaar tijd, moeite en geld als ondernemer
Zakelijk

Bespaar tijd, moeite en geld als ondernemer

Als ondernemer weet je als geen ander dat er bepaalde zaken rondom het runnen van een bedrijf veel geld, moeite en tijd kosten. Hier vallen vaak zaken als het maken van een pakbon, het maken van facturen en het opstellen van offertes onder. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel diverse handige programma’s en platforms beschikbaar waar je eenvoudig en snel online pakbonnen, facturen en offertes kunt opstellen.

Automatisch een pakbon laten genereren

Ben je een ondernemer en stuur je regelmatig pakketjes met goederen naar klanten? Dan weet je hoe belangrijk een pakbon is. De pakbon is een document met een beschrijving van alle producten en het aantal producten dat in het geleverde pakket zit. Verder heb je zelf de vrijheid om te bepalen wat je nog meer op de pakbon vermeldt. Zo kun je ook het logo en de gegevens van je bedrijf, de contactgegevens van je klant, de datum van de pakbon en de datum van de levering van de goederen. Met een handig online programma kun je een professionele pakbon maken. Dit kun je volledig doen in de huisstijl van je onderneming. Download en print de bon en voeg het pakket met de goederen toe. Het is ook mogelijk om de pakbon digitaal te mailen.

Online een factuur opstellen

Als ondernemer werk je veel met facturen. Wil je snel en eenvoudig een factuur opstellen? Tegenwoordig kun je dit gemakkelijk online doen. Dit neemt vele voordelen met zich mee. Door je factuur online op te stellen, zul je merken dat de factuur een stuk sneller betaald wordt. Je kunt de digitale factuur namelijk voorzien van een betaallink. Klanten kunnen hier direct op klikken en kiezen tussen diverse betaalmethodes. Is de betaaltermijn verstreken, dan kun je direct een betaalherinnering sturen.

Eenvoudig downloaden en versturen

Online factureren zorgt er ook voor dat je altijd inzicht hebt op je al je openstaande facturen. Daarnaast zul je ook veel minder fouten maken of onderdelen missen. Het online programma doet dit namelijk al voor je. De factuur kun je net als de pakbon uiteraard opmaken in je eigen huisstijl. Kies voor je eigen briefpapier, logo, kleuren en lettertypes. Download de documenten en mail het naar je klanten. Je kunt het document als een PDF- of Excel documenten exporteren. Het is uiteraard ook mogelijk om de documenten te printen en naar je klanten per post te sturen. 

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *