Startlog

Een log over van alles

Langzamerhand al zomerse temperaturen
Wonen

Langzamerhand al zomerse temperaturen

De afgelopen weken zijn voor ons een rare periode geweest. Geen horeca, geen school, geen festivals meer en zoveel mogelijk binnen blijven. Hoe vervelend het ook is om binnen te blijven, we moeten het met z’n allen doen om het land zo snel mogelijk weer draaiende te houden. Je hebt het vast al langzamerhand gemerkt. Ik heb het over de waanzinnig lekkere temperaturen van de afgelopen weken. Wat dan ideaal is tijdens deze quarantaine, is dat jij de ideale tuin creëert om lekker te kunnen genieten van dit zomerse weer. Besteed daarom ook voldoende aandacht aan je tuin zodat het mooi oogt en je er ook gebruik van maakt en lekker kunt ontspannen.

Houten tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen passen vaak bij alle soorten tuinen en kleuren. Het assortiment wordt als maar groter. Er zijn houten tuinmeubelen, maar ook loungesets, stoelen, tafels en noem maar op. Dan ook nog niet te vergeten je vaak alles kunt bestellen in diverse kleuren. Je kan natuurlijk afwijken van de houtenkleur zodat je het wellicht kan combineren met andere spullen in je tuin. Je tuin is natuurlijk iets wat bij je huis hoort, je betaald er immers ook voor. Het blijft een lastige taak om ervoor te zorgen dat je tuin er goed bij ligt en het er ook nog is mooi uitziet. Het zou zonde zijn als je de tuin zou verwaarlozen.

Tuinbank

Wat een echte aanrader is, is een eigen tuinbank. Met een tuinbank van Fonteyn wordt het mogelijk om overal in de tuin te genieten. Kies voor een set met kussentjes voor meer comfort, of kies voor een houten tuinstoel om de sfeer in de tuin op te vrolijken. Alle tuinbanken die u op de website vindt, zijn uitvoerig getest en alleen de allerbeste tuinbanken komen bij Fonteyn in de showroom terecht. Kies de perfect tuinbank uit het uitgebreide assortiment van Fonteyn. De meest bekende tuinbanken zijn van 4 Season Outdoor, dit kan ongekend het seizoen altijd buiten blijven staan.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *