Startlog

Een log over van alles

Een beroemdheid daten!
Vrouwen Wonen

Een beroemdheid daten!

Iedereen heeft wel eens gefantaseerd over het daten van een beroemdheid in hun leven. Het zijn mooie, beroemde, rijke en over het algemeen ook hele aardige en betrokken mensen. Nina Warink is de vriendin van Calvijn, de bekende Youtuber uit Nederland. Beide komen uit Groningen en kennen elkaar al lang. Dankzij hun baan als influencer kunnen ze samen mooie avonturen meemaken. Zo heeft Nina Warink al in een film gespeeld en een kookboek uitgebracht. Nu is daten met een beroemdheid niet altijd ideaal. Mensen zullen je altijd herkennen op straat. Vandaar dat als je beide beroemd bent, dit eigenlijk wel heel handig is. Gelijkgestemde mensen die in dezelfde dingen geïnteresseerd zijn, kunnen vaak goed een leven samen inrichten. De relatie van Calvijn en Nina is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Het is tijdelijk uit geweest, maar gelukkig zijn ze weer samen.

 

Hoe wordt je beroemd en kun je toch anoniem blijven?

Beroemd zijn is leuk, maar als je ook een privéleven wilt, dan moet je slim zijn. Zo slim is Martin Vrijland, of… bestaat Martin Vrijland wel? We weten het niet, want het is een pseudoniem van iemand die niet bekend is. Deze persoon schrijft veel over complot theorieën en is inmiddels steeds bekender aan het worden. Maar onder z’n eigen naam kan hij nog mooi een privéleven hebben. Er zijn veel websites gewijd aan het geven van het laatste nieuws over beroemdheden. Of je nu op zoek bent naar een verhaal over een beroemdheid of over een onderwerp waar beroemdheden in voorkomen. De kans is groot dat je informatie kan vinden over een persoon. Voor het krijgen van updates over influencers hoef je weinig moeite te doen, je kan ze volgen op Insta, Youtube of andere socials.

 

Wil jij ook een beroemdheid daten?

Als je fan bent van een beroemdheid die single is, dan wil je stiekem wel daten met degene. Toch is dat heel moeilijk. Je komt elkaar niet zomaar tegen. Vandaar dat beroemdheden vaak met elkaar daten, want ze komen elkaar wel tegen. Toch is het niet onmogelijk. Ronaldo heeft ook een relatie met een dame die zelf niet beroemd was. Maar het heeft ook zijn keerzijde. Zij zegt ook dat het over straat gaan eigenlijk alleen tijdens corona mogelijk was. Door de mondmaskers waren ze eindelijk een keer niet herkenbaar. Samen een dagje shoppen, dat zit er niet in. Je wordt altijd en overal wel herkent. Het heeft natuurlijk ook zijn pluspunten; je hebt heerlijk eten dat gemaakt wordt door een privéchef, mooie auto’s en huizen en alle tijd om met je gezin door te brengen. Het daten van een beroemdheid zou geen doel voor je moeten zijn, maar daten met iemand waar jij fan van bent, dat is een heel goed uitgangspunt voor een fijne relatie!

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *