Startlog

Een log over van alles

Kapschuur kopen
Wonen

Kapschuur kopen in 2019? Lees onze tips!

Wil je een kapschuur kopen in 2019? Dan kun je vast een aantal tips gebruiken. Het kopen en bouwen van een kapschuur kan namelijk een overweldigend proces zijn, omdat er veel zaken zijn om rekening mee te houden. Ben je benieuwd naar onze tips? Lees dan vooral verder!

Zorg eerst voor voldoende inspiratie

Je wilt natuurlijk een kapschuur in die helemaal bij je tuin en huis past. Daarom is het belangrijk dat je voldoende inspiratie opdoet. Dit kan bijvoorbeeld bij online blokhutwinkel. Dit is een aanbieder van kapschuren en andere huisjes voor in de tuin. Daarnaast zijn er genoeg woonbladen en website omtrent wonen te vinden. Wij raden ook altijd aan om een tuinhuisje te gaan bekijken hoe het er in het echt uit ziet. Probeer dan ook een fysieke winkel te vinden of een webshop waar je bij een showroom kunt gaan kijken.Maak een planning met bijbehorende kosten

Maak een planning met bijbehorende kosten

Probeer het bouwen van een kapschuur niet te onderschatten. Het lijkt misschien een kleine verbouwing, maar er komt vaak meer kijken dan je denkt. Zo moet de ondergrond klaar gemaakt worden voordat de kapschuur geplaatst kan worden en kan het zo zijn dat er voorzieningen zoals elektriciteit moeten worden geïnstalleerd. Zorg ervoor dat je de kosten altijd goed uitrekent. Want helaas blijft het niet bij de aanschafkosten van je nieuwe kapschuur. De installatie kan bijvoorbeeld ook kosten met zich mee brengen. Denk dus goed na over wat er allemaal moet gebeuren en achterhaal de eventuele kosten ervan.

Zorg voor een goede aanbieder

Een kapschuur kan een flinke investering zijn. En dit wil je niet zomaar bij de eerste aanbieder doen die je tegenkomt. Doe daarom voldoende onderzoek voordat je met een aanbieder in zee gaat. Let hierbij vooral op ervaringen van andere mensen. Een goede winkel heeft online genoeg ervaringen van andere klanten. Is dit niet het geval? Wees dan extra voorzichtig voordat je een aankoop doet. Het loont ook zeker om bij vrienden en familie navraag te doen. Zij zullen je altijd voorzien van eerlijk advies.

Meet de juiste beschikbare ruimte

Meet altijd hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Als je geen grote tuin hebt wil je misschien niet dat de kapschuur te groot wordt omdat je nog een stukje tuin over wilt houden. Mensen met een grote tuin hoeven zich hier niet druk om te maken. Zij kunnen beter kijken naar de locatie van de kapschuur. Zo kun je de locatie afstemmen op schaduwplaatsen en de opkomst van de zon. Of misschien wil je jouw kapschuur verbergen achter een boom? Denk hier in ieder geval goed over na.

Levering en leverkosten

Je kut je kapschuur bij een fysieke winkel kopen. Hier hoef je vaak geen rekening te houden met de levering en eventuele kosten hiervan. Echter bestellen veel mensen vandaag de dag een kapschuur online. Wanneer je dit doet moet je rekening houden met zaken zoals levertijd en leverkosten. Sommige webshops kunnen pas na enkele weken of zelfs maanden hun product leveren. Ook de leverkosten kunnen nog weleens oplopen. Laat je vooraf dus goed inlichten om negatieve verrassingen te voorkomen.

Heb je het hele proces doorlopen? Dan is het tijd om te gaan genieten! Nodig vrienden, familie en buren uit om je gloednieuwe kapschuur te komen bekijken!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *