Startlog

Een log over van alles

weekendje weg
Reizen Wonen

Wil je iemand echt verrassen? Geef een weekendje weg cadeau!

Eindelijk heb je het ultieme verjaardagscadeau gevonden: een romantisch weekendje weg. In de drukte van de alledaagse dag is het soms moeilijk om tijd met z’n tweeën in te plannen. Als je uitgeblust naast elkaar op de bank zit, wil je eigenlijk meteen direct door naar bed. Toch is het inplannen van tijd met elkaar van cruciaal belang voor een gezonde relatie. Als je iemand echt wilt verrassen is een weekend of midweek weg een geweldig cadeau. Heel leuk natuurlijk, maar hoe ga je dit geven? Het is een stuk minder leuk als je het gewoon vertelt. In dit artikel geven we je tips om jouw geliefde op een geweldige manier te verrassen.

Cadeaubon geven

Je kunt er ook voor kiezen om samen een hotelovernachting uit te zoeken. Kies dan voor een cadeaubon die voor alle hotels in Nederland geldig is. Zo bepalen jullie samen naar welke stad jullie vertrekken. Natuurlijk is het ook heel leuk om vooraf al een keuze te maken en jouw vriend of vriendin op een creatieve wijze te verrassen. hotel overnachting

Een voucher maken

Veel mensen kiezen ervoor om de boodschap van een weekendje weg door middel van een voucher of ticket te overhandigen. Een weekendje weg naar Valk hotel exclusief Tilburg is immers niet iets wat je zomaar geeft. Dat doe je met een groots gebaar. Doorgaans krijg je een bevestiging van je reservering via de mail. Deze is meestal zeer onaantrekkelijk en niet echt leuk om uit te printen en cadeau te doen. Je kunt het gelukkig ook zelf maken.van der valk tilburg

Ontwerp zelf een voucher via Photoshop of een ander bewerkingsprogramma. Je kunt uiteraard ook Word gebruiken als je hier beter mee uit de voeten kunt. Gebruik afbeeldingen van de website en plaats een leuke tekst om jouw geliefde te verrassen.

Wil je de verrassing helemaal compleet maken? Laat dan de bestemming onbekend. Geef vervolgens kleine cadeautjes zodat hij of zij de bestemming kan raden.

Bestemming raden

Hou je van een verrassingselement? Dan is het onwijs leuk om jouw vriend of vriendin nog even in spanning te houden. Geef hints in de vorm van kleine cadeautjes en laat de bestemming raden. Pas als alle cadeautjes zijn uitgepakt mag hij of zij een gokje wagen. Zoek op internet naar aanwijzingen voor jullie bestemming. Je kunt ook hints geven naar het hotel waar jullie zullen verblijven. Geef bijvoorbeeld een klein beeldje van een toekan om het van der Valk logo te omschrijven. Maak ook hints naar de dingen die jullie daar gaan doen. Stop bijvoorbeeld wat popcorn in een papieren zakje om een bezoekje aan de bioscoop duidelijk te maken.

Gebruik een bijzondere cadeauverpakking

Je kunt er uiteraard voor kiezen om alle kleine cadeautjes direct te geven, maar je kunt er ook nog een schepje bovenop doen door een bijzondere cadeauverpakking te gebruiken. Geef de cadeaus bijvoorbeeld in een oude krat bier, een houten box of een cadeaumand. Dat zal direct een lach op het gezicht van jouw geliefde toveren!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *