Startlog

Een log over van alles

tips perfecte avond bankhangen
Wonen

6 tips voor de perfecte avond bankhangen

De wintermaanden staan weer voor de deur en dat betekent natuurlijk urenlang bankhangend tv kijken. Er is niets zo lekker als tijdens de koude maanden in ons land heerlijk op de bank naar je favoriete tv programma of serie te kijken. Samen met je lover of beste vriend(in) het is allebei genieten. Wij hebben 6 tips voor de perfecte avond bankhangen voor je verzameld.

1. Perfecte bank

Een avondje bankhangen is geen avondje bankhangen zonder een comfortabele bank. Het begint allemaal dus met de perfecte bank. Vooral hoekbanken zijn ideaal voor echte bankhangers. Ook wordt er vaak gekozen voor een zacht model waar je dan zo lekker in weg zakt. Een fijne bank is een investering, maar je hebt er dan ook jarenlang plezier van.

2. Heerlijke kussens en plaids

Kussens zijn natuurlijk heerlijk en je kunt er niet genoeg van hebben voor een avondje bankhangen. Zorg er dan ook voor dat je veel kussens op je bank hebt liggen. Ook zijn wollen plaids erg knuffelbaar. Er is niks zo lekker als een heerlijk zacht dekentje over je heen tijdens het bankhangen. Zeker in de winter. Tegenwoordig valt een okergele plaid helemaal in de trend. Zo’n lekker opvallende kleur dat eruit springt in je interieur is helemaal hip.

okergele plaid

3. Kaarsjes

Een avondje bankhangen met een felle LED lamp in je gezicht is een stuk minder knus dan het bankhangen met kaarslicht. Bankhangen betekent dan ook dat het tijd is om kaarsen aan te steken voor extra sfeer. Zeker wanneer kaarsjes in een mooie houder zitten brengt het vaak nog meer sfeer en zien ze er erg leuk uit.

4. Lekkere snacks

Tijdens het bingewatchen, een ander woord voor bankhangen, is het geen tijd om tomaatjes en komkommertjes op tafel te zetten. Hierbij horen lekkere (ongezonde) snacks. Denk aan chocolade, popcorn, ijs, chips en andere lekkere snacks. Calorieën worden op deze avonden maar een keer niet geteld.

5. Goed gezelschap

Een avondje alleen op de bank kan natuurlijk ook heerlijk zijn na een drukke werkdag. Maar goed gezelschap maakt de avond over het algemeen toch een stuk gezelliger. Dus nodig een groep vriendinnen of vrienden uit voor het avondje bankhangen. Of natuurlijk je lover.

6. Goede film of serie

Een avond tv kijken is natuurlijk nog leuker als je beide fanatiek naar een serie of film kijkt die iedereen interesseert. Het is daarom belangrijk om een goede film of serie uit te zoeken. Netflix, Videoland, Pathe thuis en dat soort apps staan bomvol met leuke series en films. In ieder genre is een ruim aanbod, waardoor het soms wel eens lastig kan zijn om de juiste te kiezen. Daarom kan het handig zijn om vooraf een aantal tips te zoeken naar leuke series en films die anderen aanbevelen. Een tegenvaller op tv kan het avondje bankhangen verpesten, dus doe goed onderzoek naar reviews van anderen. Ook kan je vooraf alvast een serie of film afspreken, dit voorkomt

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *