Startlog

Een log over van alles

Blijf stralen met een mooie huid
Gezondheid Vrouwen

Blijf stralen met een mooie huid

Je lichaam doet erg veel voor je, daarom is het zo belangrijk om goed voor je lichaam te blijven zorgen. Naarmate je ouder wordt, zullen kwaaltjes als rimpels, dunner haar en sneller brekende nagels eerder voorkomen. Deze kwaaltjes komen van binnenuit, dus zullen ook van binnenuit opgelost moeten worden. Het maakt namelijk niet uit hoe goed je smeert met de allerduurste crèmes: de aanmaak van collageen wordt niet gestimuleerd door een crème. En laat collageen nou net het stofje zijn wat je nodig hebt voor een mooie huid. Collageen aanmaak wil je dus van binnenuit stimuleren. Dit kun je doen door het drinken van een luminous beauty shake. Wil je meer weten over deze shake? Lees dan snel verder, want in deze blog vertellen we je alles wat je moet weten!

Shake it

Ook al smeer je elke ochtend en avond met kwalitatief goede dag- en nachtcrèmes, je ontkomt niet aan het feit dat je huid wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen gedurende de dag. Wat je echter wel kunt doen is de gevolgen van deze blootstelling beperken. Dit kun je doen door regelmatig een beauty shake te drinken. Door deze shake wordt de weerstand van je huid namelijk verhoogt. Dit zorgt ervoor dat je huid beter bestand is tegen invloeden van buitenaf en zorgt er daarnaast voor dat je huid straalt, je haar zachter is en je nagels niet zo snel afbreken.

Boost je gezondheid

Het is niet altijd even makkelijk om dagelijks alle aanbevolen vitaminen en mineralen binnen te krijgen. De lijst met vitaminen en mineralen die goed voor je zijn en die je echt zou moeten slikken is namelijk erg lang. Door het drinken van een luminous beauty shake neem je deze vitaminen en mineralen echter snel tot je toe, waardoor je huid weer zal stralen. De shake is geschikt voor mensen die geen dierlijke producten gebruiken en bevat onder andere vitamine C, magnesium en zink. Deze vitamines en mineralen versterken je huid van binnenuit.

Effect op de buitenwereld

Niet alleen je huid wordt versterkt, ook je haren, nagels en hormoonhuishouding hebben baat bij het drinken van de shake. Door het drinken van de shake zit je beter in je vel en daardoor krijgen je geheugen, gemoedstoestand en geest een flinke boost. Zo profiteert de buitenwereld ook nog eens mee van het feit dat jij een lekkere shake drinkt.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *