Startlog

Een log over van alles

Beste tips
Vrouwen

De beste tips voor jou!

Ben jij aan het overwegen een vibrator te kopen om je seksleven wat meer pit te geven? Of misschien wil je wel graag een exemplaar voor jezelf om in je eentje mee te experimenteren. Dat is allebei mogelijk, en je hebt het juiste artikel gevonden daarvoor. Hier vind je namelijk een aantal vibrator tips op een rijtje, zodat je veel beter weet welke je moet aanschaffen. Allereerst zijn er natuurlijk vibrators in allerlei verschillende formaten. Het is daarbij belangrijk dat je zelf uittest welk formaat jij het fijnst vindt. Iedereen is anders, en de een vindt een exemplaar dat heel diep kan prettig, terwijl een ander het daar benauwd van krijgt.

Vibrator tips voor het gebruiken ervan

Betreft het gebruiken van een vibrator is het natuurlijk een kwestie van uitproberen wat je lekker vindt. Je kunt tienduizend vibrator tips lezen, maar uiteindelijk gaat het erom dat je zelf voelt wat je fijn vindt. Als je nieuw bent met het gebruik ervan dan zou je allereerst kunnen beginnen met de laagste stand. Zo kun je langzaam wennen aan de vorm en het materiaal, en daarna pas de snelheid waarmee hij vibreert verhogen. Bij de meeste vibrators kun je namelijk verschillende standen instellen, ze hebben dus niet enkel een aan- en uitknop. Er zijn echter goedkopere exemplaren waarbij dat niet het geval is, dus let daar goed op bij de aanschaf ervan.

De beste tips voor seksspeeltjes

Ben jij op zoek naar leuke tips en adviezen voor het gebruik van seksspeeltjes? Dan moet je zeker eens kijken op de website van Sextoystips.com. Daar schrijven ze namelijk over seks, seksspeeltjes en alles wat daar verder nog mee te maken heeft. Je vindt er bijvoorbeeld inspiratie over allerlei verschillende seksstandjes, maar ook links naar leuke webshops die allemaal producten verkopen met betrekking tot seks. Mooie lingerie bijvoorbeeld, maar ook de beste condooms en andere sexy items. Als jij werkelijk het beste uit je seksleven wilt halen dan is de website van Sextoystips echt een aanrader. Lees hem in je eentje of gezellig samen met je partner om inspiratie op te doen voor in de slaapkamer!

Het genot van seksspeeltjes

Veel mensen voelen een beetje het taboe van het gebruiken van seksspeeltjes, maar dit is echt nergens voor nodig. Seksualiteit is een heel gezond iets, en het is volkomen normaal dat je daar wat extra’s aan wilt toevoegen. Het gebruik van een dildo, vibrator of zelfs butt plug om meer genot te ervaren vinden veel mensen hartstikke fijn, dus voel je niet bezwaard een keer zoiets uit te proberen. Het kan je alleen maar leren wat jij in bed lekker vindt, en dus is het eigenlijk heel erg goed voor je seksleven.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *