Startlog

Een log over van alles

hoogslaper-met-bureau-Quinn
Mannen Vrouwen Wonen

Steigerhouten kinderbedden om van te dromen

De steigerhouten kinderbedden van VanLonden zijn zo inspirerend dat je ze zelf had kunnen bedenken. De origineelste ontwerpen zijn huisjes, tenten, autobedden, survivalbedden en kastelen. Bij oudere kinderen is het kinderbed met daaronder een bureau of relaxplek populair. Wat je ook uitkiest, deze kinderbedden met bureau en kasten besparen veel ruimte. Die ruimte is belangrijk voor het maken van huiswerk maar ook om er met vriendjes en vriendinnetjes te spelen of te chillen. De bedden slapen bovendien perfect dankzij lattenbodems en matrassen die meegeleverd kunnen worden.

Is een steigerhouten bed comfortabel?

Het materiaal ziet er dan wel stoer en robuust uit maar dat betekent niet dat deze kinderbedden van steigerhout niet lekker slapen. Er wordt door onze gevorderde steigerhoutspecialisten uitgebreid aandacht besteed aan het volledig splintervrij maken van het hout. En ook de lattenbodems van VanLonden hebben een hoogwaardige kwaliteit. Voor een probleemloze nachtrust bestel je er voordelig een lattenbodem bij. Dit product Lucas is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en prijsklassen.

Matrassen die passen

Bij ieder bedvan VanLonden kun je meteen een bijbehorend matras bestellen. Je kan kiezen uit:

  • het polyethermatras met ventilerend luxury foam, sierstepping, damast-stof en afdekking van 150 gram m2 fiberfill,
  • het pocketveringmatras met 260 pocketveren per m2, polyether afdeklaag, 20 cm dik en met vierzijdig afritsbare hoes,
  • een koudschuim-matras met HR40 koudschuimvulling, 7 comfortzones en anti-allergisch, anti-reumatisch en ventilerende stof.

Deze 3 matrassen zijn geschikt voor de vaste en de verstelbare lattenbodems. Het polyethermatras kost €89,95 en de andere twee matrassen kosten €159,95.

Slim werken: een kinderbed met bureau

De slaapkamer van je kind wordt steeds belangrijker. Naast slapen en spelen moet er soms ook gewerkt worden. In het laatste jaar van de basisschool neemt de hoeveelheid huiswerk vaak toe. En eenmaal op de middelbare school zal je kind bijna dagelijks huiswerk moeten maken. Reden genoeg om hiervoor te investeren in een hoogwaardig steigerhouten hoogslaper met bureau dat de kinderkamer niet helemaal opvult. Zo is er genoeg ruimte en comfort om goed te kunnen werken. Een op maat gemaakt ontwerp is hierbij het meest waardevol. VanLonden laat het ontwerp precies aansluiten bij de kinderkamer en de bureaustoel. En natuurlijk bij alle wensen van je kind.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *