Startlog

Een log over van alles

Hoe kleed je je stijlvol in de winter?
kleding Mannen

Hoe kleed je je stijlvol in de winter?

In de winter kan het soms lastig zijn om een stijlvolle outfit bij elkaar te zoeken. Omdat het koud is, trek je meerdere lagen kleding aan. Door al die laagjes is het helemaal niet te zien wat je aanhebt. Het zal niemand dan ook opvallen dat je stijlvol gekleed gaat, denk je. Want ook in de winter valt het wel degelijk op wat je aanhebt. Stijl zien mensen namelijk vanaf een grote afstand. Nadat je dit artikel hebt gelezen, weet je hoe jij winters en toch stijlvol gekleed kan gaan.

#1 De beste winterjas

Het eerste wat opvalt als je buiten in de kou op straat loopt, is de winterjas die je aanhebt. De winterjassen van dit moment vallen niet meer als een zak om je lijf zoals vroeger. Verschillende merken verkopen getailleerde jassen van een dunne stof, die toch heel goed isoleert tegen de vrieskou. Het merk Canadian Peak van Italian Style is daar een goed voorbeeld van. Zo wil je er zeker bij lopen deze winter: stijlvol en toch trendy.

Canadian Peak van Italian Style

#2 Jasje met overhemd

Een jasje met een overhemd is altijd een goed idee. In de zomer kun je dit ook makkelijk dragen, maar dan natuurlijk zonder die winterjas. Voor op kantoor is deze outfit erg fijn. Door de meerdere lagen over elkaar heb je ook niet veel last van de kou die binnen soms ook kan circuleren. Als je een echte koukleum bent, kun je er eventueel ook nog een dun shirtje eronder dragen.

#3 Stijlvolle sweater

Een sweater is niet meer alleen maar voor thuis. Er zijn verschillende truien die niet enkel lijken op het bovenste deel van een joggingpak.  Maak je trui extra stijlvol door hier een mooi overhemd onder te dragen. Zo creëer je ook weer een outfit met verschillende lagen kleding, zodat je goed beschermd bent tegen de kou.

mooi overhemd

#4 Chino-broek

De chino-broek past ook al heel wat jaren in het straatbeeld en staat ook heel netjes met een overhemd. Tegenwoordig heb je ook chino’s van dikkere stof. De exemplaren die er extra netjes uitzien hebben ook een vouw aan de voorkant, net als bij een echte pantalon. Deze broek kan eigenlijk elke dag, maar is vooral leuk op de casual friday.

#5 Accessoires maken het plaatje compleet

Dit item bepaalt niet echt zozeer of je warm gekleed bent, maar het maakt je outfit wel af. Wil je er zeker van zijn dat je laptop en belangrijke papieren goed beschermd zijn tegen de regen die we wel eens in Nederland hebben, kies dan voor een leren laptop met een beschermend laagje tegen vocht en water. Wat verder niet mag ontbreken is een sjaal van luxe stof, die goed past bij de kleuren van je jas. Stoffen met een luxe uitstraling zijn wol, kasjmier en zijde. Als het echt heel koud is, dan zijn leren handschoenen een mooie finishing touch. In de winter kun je dus zeer netjes gekleed gaan.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *