Startlog

Een log over van alles

Stylish de winter in
kleding Mannen

Stylish de winter in: dit zijn de herentrends voor het komende seizoen!

Het wordt hoog tijd om jouw gaderobe een winterupdate te geven. De winter staat om de hoek en dat betekent dat de longsleeves en truien weer uit de kast kunnen worden gepakt. Ben je klaar voor een stylish look deze winter? Laten we dan gauw kijken wat de herentrends voor het komende seizoen zijn.

Pasteltinten

Grappig genoeg kiezen de meeste mannen voor dezelfde kleuren in de winter. Meestal zwart en donkerblauw. Wanneer je echt eens een andere bui hebt, gaat je voorkeur misschien liever uit naar bruin maar veel verder dan dat gaat het meestal niet. Deze winter gaat dan hopelijk echt veranderen. Als er één trend is die er dit jaar uit springt is het wel het kleurgebruik. Pasteltinten zijn helemaal hot anno 2020. Op het gebied van herenkleding is er dan ook veel in mooie felle en zachte pasteltinten te vinden. Een keer wat anders dan de donkere tinten die je normaal draagt en bovendien ontzettend stijlvol. Wil je toch je donkere look nog niet vaarwel zeggen? Combineer dan een zwarte jeans of pantalon met een trui in een mooie pasteltint. Zo geniet je van beide trends in één outfit.

Donkere pantalon

De pantalon behoort al jaren tot één van de populairste soorten onderkleding voor mannen. Ook deze winter mag deze zeker niet in de kast ontbreken. In plaats van de lichte kleuren die in de zomer worden gebruikt is het nu echter tijd voor een winterse uitstraling. Kies voor een donkere kleur, zodat deze eenvoudig te combineren valt. Let tevens ook op het materiaalgebruik. Met een luchtige pantalon hou jij je benen deze winter niet warm. Kies bij voorkeur voor wol of een wat dikkere katoenblend en je zit er de komende winter lekker warmpjes bij.

Donkere pantalon

Lichte schoenen

Ja, je leest het goed. Neutrals en dan met name allerlei tinten wint zijn deze winter helemaal populair. Toch koppelen we nog al te vaak de kleur wit aan het voorjaar en de zomer. Niet nodig. Zeker niet als je op het materiaal let. De kleur van je schoen zegt immers niets over de kwaliteit en de waterdichtheid. Zorg er wel voor dat je ze voor gebruik een keer behandelt met water- en vuilafstotende spray. Zo blijven ze langer mooi, zelfs als je regelmatig door de plassen loopt. Kies daarnaast voor een dikkere zool en sterker materiaal dan je bij zomerschoenen zou doen. Zo zorg je er voor dat de schoenen beter geschikt zijn voor koudere en vooral natte dagen.

Accessoires

Natuurlijk mogen ook de nodige accessoires niet ontbreken deze winter. In de winter is het natuurlijk heerlijk om er warmpjes bij te zitten, dus dan is het helemaal prettig om wat warme accessoires toe te voegen. Wat dacht je bijvoorbeeld stijlvolle leren handschoenen? Deze geven iedere outfit een stoere touch en zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. Wist je dat er zelfs leren handschoenen bestaan die touchscreen bestendig zijn? Ideaal als je bij de bus nog even je smartphone wilt checken en niet direct koude handen wilt hebben.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *