Startlog

Een log over van alles

Mannen

Herenondergoed kopen? Hier moet je op letten

De meeste mannen doen niet al te veel moeite voor het kopen van ondergoed. Vaak nemen ze al genoegen met een voordeelpakje uit de plaatselijke confectiewinkel. Toch zal je voor echt goed ondergoed toch beter je best moeten doen. Er is namelijk veel waar je op moet letten bij het kopen van nieuw herenondergoed. Wil jij voortaan ook zeker weten dat je geen ondergoed frustraties zult ervaren? Maak dan gebruik van de volgende tips en geniet altijd van heerlijk zittend ondergoed.

Onderbroeken of boxershorts?

Onderbroeken voor mannen of toch boxershorts? Het is een eeuwenoude discussie. Toch verschilt het antwoord hierop per man. De één moet er niet aan denken om een gewone slip te dragen, terwijl de ander de boxer juist verafschuwt. Dit is dus geheel afhankelijk van de eigen wensen. Wees je er wel van bewust dat elke onderbroek lekker kan zitten. Mits je de juiste keuze maakt. Het kan daarom leuk zijn om eens af te wisselen. Kies je voor de juiste maat en materiaal? Dan zal die keuze eigenlijk altijd prima zitten.

Let bij het kiezen van je ondergoed ook op de broeken die je draagt. Draag je bijvoorbeeld een zeer strakke broek? Dan is een boxershort een minder goed idee. Je ziet dan al snel de pijpjes van je boxer door de broek heen. Je kunt dit voorkomen door voor naadloos ondergoed te kiezen.

De perfecte maat

Vaak wordt het kiezen van de maat een beetje op de gok gedaan. Je hebt maatje L in broeken, dan zal M/L onderbroeken ook wel passen. Als je zo denkt, is de kans echter groot dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt. Een onderbroek moet in de juiste maat gekocht worden. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat deze afzakt, de pijpjes te los zitten of dat deze juist omhoog kruipt. Allemaal niet bevorderlijk voor het draagcomfort.

Daarom is het belangrijk dat je voldoende aandacht schenkt aan het kiezen van de perfecte maat. Pin je niet vast op een specifieke maat. Net als bij kleding kan de maat die je nodig hebt enorm verschillen. Misschien heb je bij het ene merk een S nodig en bij het andere een L. Dit is geheel afhankelijk van de pasvorm. Bestel je online? Let dan met name op het maattabel. Door je onderlichaam op te meten, weet je dan zeker welke maat je nodig hebt. Zo bespaar je jezelf een heleboel onnodige frustraties. Voortaan merk je niet eens meer dat je ondergoed draagt!

Juiste materiaal

Herenondergoed is in allerlei verschillende soorten materialen verkrijgbaar. Het is belangrijk dat je voor een materiaal kiest die bij jou past. Heb je een zeer gevoelige huid? Kies dan voor hypoallergeen materiaal zoals bamboe. Dat voelt lekker zacht op de huid en zorgt minder snel voor irritaties. Zo is er voor elke huid en alle andere specifieke wensen wel een geschikt materiaal te vinden. Zo weet je zeker dat je voor ondergoed kiest waar jij gelukkig van wordt. 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *