Startlog

Een log over van alles

Fairybell
Kerst

Fairybells voor een schitterende kerstverlichting

Nu het ’s avonds al weer snel donker wordt, de dagen korten en de temperatuur daalt, is het extra gezellig om rondom uw woning of uw bedrijfspand verlichting te ontsteken. Dat is al helemaal in de aanloop naar kerstmis het geval. Zie jij er tegenop om buiten al die extra feestverlichting aan te brengen? Dat komt omdat je misschien het idee hebt dat je met lange slingers feestverlichting aan de gang moet om een mooi verlichte (bedrijfs-)tuin te krijgen. Laat die gedachte maar eens los. Tegenwoordig is er namelijk prachtige kerstverlichting verkrijgbaar voor in de tuin die ook nog eens gemakkelijk op te zetten is. Voor een schitterend effect in hele korte tijd hoef je niet meer met een kerstboom en lichtsnoeren in de weer. Een vlaggenmast is al voldoende om een prachtig verlichte kerstboom te creëren en is ook na de kerstmis met een vlag of wimpel altijd een sieraad in uw tuin.

Maak van je vlaggenmast een kerstboom


Met de verlichtingsmogelijkheden van Fairybell tover jij jouw vlaggenmast in no time om tot een feestelijke kerstboom. Het bedrijfsterrein van een ondernemer beschikt vaak al over een of meerdere vlaggenmasten, waar uiteraard een van de vlaggen of wimpels van Vlaggen Unie in hangen. Maak daarom gebruik van de reeds aanwezige vlaggenmasten en geef jouw bedrijfspand rondom de kerstdagen met deze vlaggenmast verlichting extra uitstraling.
Overigens kun je ook heel eenvoudig een verlichte kerstboom plaatsen zonder dat je over een vlaggenmast in de tuin beschikt!

Kerstverlichting van Fairybell


Speciaal voor vlaggenmasten is er de vlaggenmast verlichting. Deze Fairybell kerstverlichting kun je heel eenvoudig in de vlaggenmast hijsen. Het enige wat je hierbij nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken, en je hebt in een handomdraai werkelijk een fantastische eyecatcher met honderden, ja zelfs duizenden lampjes. Je kunt hierbij kiezen uit verlichting met 480 tot 4.000 lampjes. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een timer bij een Fairybell kerstboom. Door deze naar eigen keuze in te stellen heb je hier geen omkijken meer naar. Je hoeft alleen nog maar van al die lampjes en mooie feestverlichting te genieten.

Wat zijn de voordelen?


Met vlaggenmast verlichting ben je niet meer afhankelijk van een kerstboom of ander groen in jouw (bedrijfs-)tuin om alle traditionele verlichting in te hangen. Geen gedoe meer op een wankele of hoge ladder en het verdelen van het lichtsnoer, wat altijd een lastige klus is. Je bespaart verder een hoop tijd omdat deze feestelijke verlichting razendsnel kan worden toegepast. De feestelijke verlichting kan na het uitpakken meteen in de vlaggenmast worden gehesen. Deze is vervolgens door de stekker in het stopcontact te steken direct ingeschakeld. Een prachtige, feestelijk verlichte kerstboom met warm witte lampjes is het resultaat. De duurzame LED-lampjes van Fairybell verlichting gaan vele winters mee. Hoe groot of hoe klein uw vlaggenmast ook is (die u eventueel wilt gaan aanschaffen), voor elke vlaggenmast is er de passende vlaggenmast verlichting van Fairybell.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *