Startlog

Een log over van alles

Goed lunchen lastig
Gezondheid

Goed lunchen lastig?

Vind je het lastig om goed en gezond te lunchen als je op school of op je werk bent? Heb je dan wel eens gedacht aan de voordelen die een broodtrommel kan bieden? Klinkt misschien gek, maar met een goede broodtrommel maak je het makkelijker voor jezelf om lunch mee te nemen en zorg je ook dat die lunch nog goed smaakt als je gaat eten. Een platgedrukte boterham uit een boterhamzakje smaakt immers minder dan wanneer het uit je broodtrommel komt. En een stuk fruit van onderuit je tas heeft geheid wat zwakke en beurse plekken gekregen, dat gebeurt niet als je het meeneemt in je broodtrommel.

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een broodtrommel?

Bedenk allereerst waarvoor je je broodtrommel wil gaan gebruiken. Wil je alleen brood meenemen, of ook fruit of een andere kleine snack? En heb je überhaupt wel een broodtrommel nodig of kun je beter voor een lunchpot gaan waar je yoghurt of kwark mee kunt nemen? Let daarnaast ook op de grootte van je broodtrommel. Niet alleen om te weten hoeveel erin past, maar ook om te kijken of je het mee kunt krijgen in je tas.

Vergeet de plastic boterhamzakjes!

Als je een goede broodtrommel hebt is het dus ook niet meer nodig om elke dag je brood in een plastic zakje onderin je tas te proppen. Je kunt tijdens de lunch gewoon je zo goed als verse brood uit je broodtrommel halen en genieten van je lunch zoals je die ’s ochtends bereid hebt. Je hebt dus een betere lunch (lees: niet platgedrukt), maar je draagt ook bij aan een beter milieu. Elke dag een nieuw plastic zakje is niet bepaald duurzaam. Dubbel goed bezig dus!

Ontwerp je eigen broodtrommel

Om jezelf nog wat extra te motiveren kan het ook een goed idee zijn om je eigen broodtrommel te ontwerpen. Laat er bijvoorbeeld een inspirerende tekst opdrukken of een mooie gezinsfoto. Zo haal je je broodtrommel elke dag met plezier uit je tas. Bovendien weet je hierdoor zeker dat niemand anders er met jouw lunch vandoor gaat, het is immers wel duidelijk dat dit jouw broodtrommel is!

Je keuze gemaakt?

Heb jij je keuze gemaakt en heb je al helemaal in je hoofd wat er op jouw broodtrommel moet komen te staan? Dan ontwerp en bestel je er gemakkelijk en snel eentje bij MyMepal. Je hebt daar talloze mogelijkheden om je broodtrommel vorm te geven, dus je kunt er al je creativiteit in kwijt. Je kunt er ook gerust even rondkijken voor inspiratie en ze hebben ook een breed aanbod aan onbedrukte broodtrommels. Ook voor andere producten als waterflessen en drinkbekers kun je je eigen ontwerp maken. Zo maak je je hele lunchset snel compleet en uniek!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *