Startlog

Een log over van alles

Hoofdtelefoons van Sennheiser een feest voor je oren
Gadgets

Hoofdtelefoons van Sennheiser: een feest voor je oren

Sennheiser mag zich scharen onder een select groepje iconische merken in zowel de home audio als in de professionele muziekwereld. Binnen de studiowereld is Sennheiser vooral bekend om haar legendarische microfoons. Deze behoren al decennia tot de best klinkende in haar klasse. Hetzelfde geldt voor de hoofdtelefoons van Sennheiser, want een fabrikant van highend microfoons weet als geen ander het oorspronkelijke geluidssignaal weer met hetzelfde realisme te reproduceren. Om deze reden kiezen vele muziekliefhebbers wereldwijd voor de hoofdtelefoons van Sennheiser. Maar wat voor hoofdtelefoon past nu bij jou? In deze blog bevelen wij per prijscategorie één hoofdtelefoon aan.

Sennheiser HD 560S

Deze gunstig geprijsde hoofdtelefoon biedt door de nieuw ontwikkelde 120 Ohm drivers met polymeer membraan en krachtigere magneet een significante sprong in geluidskwaliteit. Deze HD 560S levert een betere laagresponse en -controle tussen de 6Hz en 38Hz en speelt boven de 10kHz met meer rust, openheid en detail. Door de vlakkere frequentiecurve levert deze hoofdtelefoon een nog realistischere muziekweergave waarmee de geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon tevens audiofiele muziekliefhebbers zal aanspreken. Deze hoofdtelefoon is te koop voor slechts €167,95.

Sennheiser HD 660S

Sennheiser’s nieuwe HD 660S is de ideale open dynamische hoofdtelefoon voor de gepassioneerde muziekliefhebber. De HD 660S bouwt voort op de legendarische status van de HD 650. De HD 660S overstijgt zijn voorganger met een nieuwe en verbeterde driverontwerp die een nog lagere harmonische storing kent voor een nóg natuurlijker en realistischer geluid. De hoofdtelefoon is uiterst precies en transparant en neemt u mee in elke emotie en nuance van de muziek. Met een lagere impedantie van 150 ohm en een uitgebreidere keuze in kabels, inclusief gebalanceerd (4.4mm Pentacon) en ongebalanceerd (6.35mm), is de HD 660 S een high-end hoofdtelefoon die erg veelzijdig gebruikt kan worden. Of dit nu onderweg is of lekker thuis, voor slechts €419,-  kunt u overal genieten van muziek op de hoogste kwaliteit.

Sennheiser HD 820

Met deze baanbrekende, gesloten dynamische hoofdtelefoon kunnen gepassioneerde muziekliefhebbers nu op audiofiel niveau van hun muziek genieten, waar ze maar willen, thuis of onderweg. De transducers van de HD 820 zijn voorzien van een unieke glazen behuizing om resonantie te minimaliseren, zodat de HD 820 gewoonweg de meest transparant klinkende gesloten hoofdtelefoon ter wereld is – een combinatie van moderne prestaties op het gebied van geluidsweergave en een gesloten hoofdtelefoon-model. Deze hoofdtelefoon is beschikbaar voor €1999,-

WiFimedia

Wifimedia weet als geen ander dat de manier waarop we tegenwoordig naar muziek luisteren is veranderd. Traditionele geluidsdragers zoals cd’s, dvd’s en blu-ray discs hebben plaatsgemaakt voor streaming en draagbare muziekspelers. Dat vraagt om andere apparatuur en andere kennis en expertise bij de verkoop en aanleg daarvan. Wil jij graag een Sennheiser hoofdtelefoon kopen? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Wifimedia of neem contact met ze op!

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *