Startlog

Een log over van alles

Iphone hoesje
Gadgets Mannen Vrouwen Zakelijk

Is een hoesje echt nodig voor mijn iPhone?

Zodra je de trotse eigenaar van een nieuwe iPhone wordt, wil je er uiteraard alles aan doen om deze te beschermen tegen schade van buitenaf. Ondanks deze wens vind je het ook ontzettend zonde om jouw prachtige iPhone te bedekken met een hoesje. Zo zie je immers helemaal niks meer van de prachtige uitstraling van deze telefoon. Het is dan ook niet gek dat veel mensen zich afvragen of een hoesje echt nodig is en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat het hoesje niet al te veel van de natuurlijke schoonheid van hun smartphone wegneemt. In dit artikel geven we antwoord op deze vragen!

Het belang van een hoesje

Een iPhone 6 hoesje is van essentieel belang om jouw nieuwe iPhone 6 te beschermen. Deze biedt je nieuwe telefoon valbescherming, werkt tegen krassen en heeft vaak ook nog eens een decoratieve functie. Ja, je hoort het goed! Een hoesje kan zeker een decoratieve functie vervullen. Hierbij is het enkel belangrijk dat je het juiste hoesje aanschaft. Laten we wel wezen: elke iPhone uit dezelfde lijn ziet er hetzelfde uit. Natuurlijk kan de kleur wat anders zijn, maar daar is het ook mee gezegd. Met een hoesje maak je een statement, laat je meer van je persoonlijkheid zien en pimp je jouw telefoon helemaal op. Bovendien is hij met een hoesje ook nog eens goed beschermd, waardoor je lang plezier kunt hebben van jouw nieuwe telefoon. Dat noemen wij pas echt de ultieme win-win situatie!

iphone 6 hoesje

Waar op letten bij de aanschaf van een hoesje voor mijn iPhone?

Als je een nieuwe hoesje voor jouw iPhone gaat aanschaffen, wordt je dikwijls overweldigd door het gigantische aanbod van telefoonhoesjes. Je ziet hoesjes met grappige teksten, emoticons, felle kleuren en symbolen, maar er zijn ook wat zakelijkere en neutrale hoesjes. Hieronder lees je waar je op let bij de aanschaf van het perfecte telefoonhoesje:

  • Welk type iPhone heb je? Het is allereerst belangrijk dat je het juiste hoesje bij jouw type iPhone uitzoekt. Een iPhone 7 hoesje zal natuurlijk nooit zo goed passen als deze op een iPhone 5 of 6 wordt geplaatst. Vraag eventueel na in de winkel welke hoesjes geschikt zijn voor jouw smartphone. Dan weet je in elk geval zeker dat deze goed past. Te wijde of te krappe hoesjes kunnen de telefoon immers niet 100% beschermen.
  • Welk hoesje past bij jouw persoonlijkheid? Net als bij je kleding- en haarstijl is het belangrijk dat je een hoesje kiest die bij jouw persoonlijkheid past. Bovendien moet het ook aansluiten op je dagelijkse activiteiten. Als begrafenisondernemer of als je werkzaam bent bij een chique bedrijf is een hoesje met grappige teksten of symbolen misschien minder geschikt. Een hoesje dient als accessoires en geeft jou de mogelijkheid om in één oogopslag meer over jezelf te vertellen.
  • Waar heb je het hoesje voor gekocht? Er zijn meerdere redenen waarom een hoesje gekocht kan worden. Enkel om als accessoires te dienen, om de ultieme bescherming te bieden of om krasjes te voorkomen. Elk hoesje heeft dan ook zijn eigen kenmerken en bijzondere eigenschappen. Wij raden aan om aan de professionals in een winkel om advies te vragen. Vertel precies wat jij zoekt in een hoesje en zij kunnen je vertellen wat je nodig hebt!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *