Startlog

Een log over van alles

Zo worden automatten op maat gemaakt voor jouw auto
auto's

Zo worden automatten op maat gemaakt voor jouw auto

De automatten van je auto hebben niet de meest dankbare taak. Elke dag doen ze trouw hun werk, maar er wordt eigenlijk nooit echt naar ze omgekeken. Juist daarom blijken ze soms plotseling echt aan vervanging toe te zijn. Versleten en vies van de schoenen die er dagelijks overheen van gas naar rem schieten.

De juiste pasvorm vinden

De grootste uitdaging bij het kopen van automatten, is om de juiste pasvormmat te vinden. Iedere auto is immers weer anders en je wilt voorkomen dat de automat niet goed past en gaat schuiven. Dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Maar waar vind je dan automatten op maat ter vervanging van de originele automatten van jouw auto?

Bij mijnautomatten.nl hebben ze daar een handige oplossing voor. Iedere order wordt door deze leverancier van pasvormmatten individueel op maat gesneden. Dat gebeurt met een computergestuurde snijmachine. In die computer zijn sjablonen geladen van vrijwel elk model van ieder merk auto. Op basis van het bouwjaar of kenteken van jouw auto, wordt de juiste sjabloon geselecteerd en wordt de mat in de juiste pasvorm gesneden.

Zo produceren ze hier dus pasklare matten voor iedere auto. Die matten zijn meestal zelfs van hogere kwaliteit dan de originele automatten!Automat met geweven band en rood stiksel

Hoogwaardige materialen en ambachtelijke afwerking

Al deze automatten worden geproduceerd met hoogwaardige tapijtsoorten van Nederlandse komaf. De klant heeft daarbij de keuze uit naaldvilt, velours classic of velours premium. Standaard kan er worden gekozen voor zwart of grijs, maar bij velours classic is een opvallender vloermat in het rood of blauw ook een optie.

Ook heb je de keuze tussen wel of geen hakplaat: een extra sterke, slijtvaste inzet in de bestuurdersmat die het meest intensief gebruikt wordt. De afwerking van de mat gebeurt met de hand op de naaimachine, omdat ambachtelijk werk hier nog altijd de beste resultaten levert en er op deze manier direct sprake is van een kwaliteitscheck. Voor de afwerking van de rand kun je kiezen uit geweven band, nubuck (voor een chique leer uitstraling) en garen.

Zo betekent een vloermat op maat voor jouw auto dus meer dan alleen een mat met de juiste pasvorm. Het is ook een mat die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en het interieur van je auto!

De service van de vakman, gewoon online

Daarmee wordt het online bestellen van vakkundig gemaakte automatten op maat dus heel eenvoudig. Het gemak van online, gecombineerd met de service en kennis van de vakman. De op maat gemaakte mat wordt geleverd binnen drie werkdagen. Daarnaast heb je een garantie van twee jaar op de geleverde automatten.

Dus zijn jouw automatten ook aan een beetje extra liefde toe? Doe jezelf en je auto dan een plezier en kies voor op maat gemaakte automatten met de materialen en afwerking die passen bij het interieur van jouw auto. Want je kijkt misschien niet iedere dag naar ze om, maar de juiste automatten zijn toch een beetje de basis van je dagelijkse rijervaring.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *