Startlog

Een log over van alles

Waar overnacht jouw kat?
Wonen

Waar overnacht jouw kat?

Bovenstaande klinkt als een wat simpele vraag, maar waarschijnlijk kan het grootste deel van de kateigenaren hier onvoldoende antwoord op geven. Misschien heb je ooit eens een mandje aangeschaft, maar heb je de tijd niet genomen om de kat hier aan te laten wennen. Misschien slaapt je kat wel buiten of op je bank, wie zou het zeggen? Om hier inzicht in te krijgen, is het van belang dat je onder andere beschikt over de juiste kattenmeubels. In deze blog lees je meer!

Een kattenmeubel voor je kat

Voor veel mensen zal de term ‘kattenmeubel’ wat raar binnenkomen, maar dat hoeft helemaal niet. Het is voor jouw kat van uiterst belang dat deze een goede basis heeft en een plek heeft om te allen tijde te kunnen slapen of relaxen. Met de kattenmeubels van websites als Krabpaal.nl zit je gegarandeerd goed. Je vindt hier onder andere kattenhuizen, kattenmanden en bijvoorbeeld kattentunnels. Alles om jouw kat een goede basis te kunnen bieden!

Houd je kat in de gaten

De kans is aanwezig dat je al eens geprobeerd hebt om jouw kat netjes in zijn of haar mand te laten slapen. Dit is een flinke uitdaging, maar het is wel mogelijk. Allereerst is het van belang dat jij jouw kat in de gaten houdt. Hang wellicht een camera op of zorg voor een zendertje in je kat. Op deze manier zie je precies wat deze allemaal uitspookt gedurende de nacht.

…en dicht

Als je ervan op de hoogte bent dat jouw kat nog wel eens de benen neemt tijdens de nachtelijke uren, is het van belang dat je ervoor zorgt dat je kat nergens heen kan. Sluit de ramen, deuren en eventuele kattenluikjes en geniet voortaan van een slapende kat in zijn of haar eigen mandje. Toch gelukt…

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *