Startlog

Een log over van alles

e-sigaret schoonmaken
Gezondheid Mannen

Zo maakt u uw e-sigaret schoon

het is goed om uw E-sigaret goed te onderhouden. Het zou toch zonde zijn als hij ineens minder goed trekt of er een vieze smaak ontstaat, alleen omdat u hem niet heeft schoongemaakt. Voor u de coil (verdamper) helemaal moet vervangen omdat hij is aangekoekt, is er dus werk aan de winkel. Spoel de coil af met lauw water en laat hem bij voorkeur even weken in gedenatureerde alcohol. Vergeet ook niet de kleinere onderdelen schoon te maken.

Dit heeft u nodig om uw e-sigaret te onderhouden

Enkele artikelen kunnen u helpen bij het onderhoud of schoonmaken van uw e-sigaret. Zo is er de coil master DIY Kit. Deze kit bevat onder andere een kniptang, punttang en keramisch pincet. Ook zijn er diverse schroevendraaiers, organisch katoen en een rolletje kanthal om uw coil zelf te kunnen onderhoude. Voor het schoonmaken van clearomizers en andere onderdelen zoals schroefjes, glaasjes, driptips en meer kunt u een ultrasoon reiniger gebruiken van het merk Vaporesso. Ook het opbergen van uw e-sigaret is een factor die kan bijdragen aan een langere levensduur. Kies daarom voor een opbergetui en leg uw e-sigaret op dezelfde plaats, waar hij veilig ligt. Zo kunt u er veel langer van genieten.

Vraag het de specialisten

Wilt u meer weten over het reinigen van uw e-sigaret en toebehoren? Dan staan onze specialisten voor u klaar met passend advies. Ook geven ze u graag tips over onderhoud. Onze medewerkers kennen namelijk alle ins en outs van e-sigaretten. Vragen over een e-sigaret die u eerder kocht bij Smokesmarter? Dan kunt u eveneens bij hen terecht. De medewerkers helpen u graag!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *