Startlog

Een log over van alles

Zakelijk

10 inch patchkast

Een bedrijf of organisatie valt of staat tegenwoordig met goede netwerkverbindingen. Deze worden gevormd door verschillende typen apparatuur, die met elkaar in verbinding staan. Alle verbindingen komen bij elkaar in een patchkast. Zo’n patchkast vormt daarom doorgaans het kloppende hart van elk bedrijf of organisatie. De standaardmaat binnen de wereld van patchkasten is 19 inch, deze maat zien we het vaakst terug in het bedrijfsleven. Maar juist met een 10 inch patchkast van Patchkast.com creëert u heel eenvoudig kleine netwerkopstellingen.

Kleine netwerkopstelling

Voor een kleine netwerkopstelling kunt u dus met een 10 inch patchkast uitstekend uit de voeten. 10 inch accessoires en producten laten zich uitstekend opslaan in een wat kleinere patchkast, en deze kast zal ervoor zorgen dat al uw netwerkverbindingen veilig en wel opgeborgen zijn. Is een 10 inch patchkast zelfs eigenlijk nog te groot voor uw inrichting? Ga dan voor een mini patchkast. Deze vindt u in de webshop van Patchkast.com.

Netwerpopstelling 10 inch

Wat is een patchkast?

Maar wat is een patchkast nu precies? Zoals al genoemd is het de plek om uw netwerkapparatuur veilig in op t e bergen. Daarbij valt te denken aan bekabeling, die u in de kast netjes gerangschikt kan plaatsen. De kast biedt bescherming aan uw servers en overige randapparatuur, en dat is natuurlijk heel belangrijk. De keuze van de deur draagt daar ook aan bij. Bent u op zoek naar een patchkast met zo min mogelijk geluid? Ga dan voor een glazen deur. Is juist de ventilatie van uw apparatuur van het grootste belang? Dan is een geperforeerde metalen deur een beter idee. Deze voert de warmte af en houdt u serverinrichting koel.

Waar vindt u uw patchkast?

U kunt uw patchkast het beste bestellen bij een gespecialiseerd bedrijf. Doet u dit graag online? Neem dan eens een kijkje op de website patchkast.com. Daar vindt u een ruim aanbod aan 10 inch patchkasten. Ook voor 19 inch patchkasten en mini-exemplaren bent u bij deze webshop aan het juiste adres, evenals voor de juiste accessoires. Of houdt u het graag helemaal kleinschalig? Ga dan voor een wand patchkast, die u heel eenvoudig aan de muur bevestigt.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *