Startlog

Een log over van alles

kantoorplanten
Gezondheid Zakelijk

Gezonde werkomgeving? Plaats kantoorplanten!

Waar meerdere medewerkers bij elkaar op een kantoorkamer werken, kan de lucht af en toe onzuiver zijn. Een ongezonde situatie die de werkkwaliteit niet bevordert. Om ervoor te zorgen dat de atmosfeer binnen goed blijft, is het aan te raden om kantoorplanten of -boompjes te plaatsen. Dit is niet alleen goed voor luchtzuivering, het ziet er ook nog eens mooi en professioneel uit. Al is het kantoor nog zo klein, bij Fleurdirect hebben ze voor iedere ruimte de oplossing in de vorm van planten. Om er zeker van te zijn dat deze planten hun werk doen, kies je voor de speciale luchtzuiverende planten uit het assortiment.

Muurbloempjes

Soms is de keuze moeilijk wanneer je maar één wand hebt om te vullen. Plant of schilderij? Bij Fleurdirect hebben ze de perfecte oplossing. Het levende schilderij! Bij deze verticale tuin zijn de mooie groene plantjes in een lijst geplaatst, waardoor het net een schilderij lijkt. Dit schilderij leeft alleen én geeft zuurstof af. Heel gezond om er een paar minuten per dag naar te kijken dus. Wanneer je niet kunt kiezen tussen kunst of een kantoorplant, dan neem je deze verticale kunstige kantoorplant. Dit schilderij kost je daarbij haast geen verzorging, het soort plant dat hierin is gebruikt heeft slechts af en toe een scheutje water nodig. Origineel én ideaal dus.

muurplanten

Kantoorplanten bekijken?

Op de website van Fleurdirect zijn de verschillende kantoorplanten per categorie ingedeeld. Hier kun je precies zien wat de voordelen van de planten zijn en welke verzorging ze nodig hebben om het best tot hun recht te komen. Ook kun je de gewenste kleuren, afmetingen en prijzen categoriseren. Welke standplaats krijgt de plant? Geef voor de volledigheid aan of je hem in de schaduw, half-schaduw of zon zet. Wanneer een makkelijk te verzorgen plant voor jou de beste keuze lijkt, vink je dit simpel aan. Heb je je keuze gemaakt? Dan wordt de kantoorplant binnen 48 uur na bestelling geleverd, vers van de kweker.

kantoorplant

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *