Startlog

Een log over van alles

bdsm accesoires
Gezondheid

Gebruik bdsm accesoires om je seksleven te verbeteren

Heb je nog nooit bdsm accessoires gebruikt? Misschien dacht je dat het niks voor jou was, of vond je het idee altijd maar een beetje raar of extreem. Maar zo gek hoeft het helemaal niet te zijn, het mag wel natuurlijk. Met kleine accessoires kan je namelijk al veel bereiken. In plaats van de hele vijftig tinten grijs, kan je ook gewoon beginnen met 1 of 2. Zorg wel dat je in ieder geval je stopwoord al klaar hebt liggen.

Waar begin je met bdsm accesoires?

Als je nog nooit bdsm accessoires hebt gebruikt kan het lastig zijn om uit te vogelen waar je mee wil beginnen. Iemand vastbinden kan je misschien wel leuk lijken, maar er komt best wat techniek bij kijken. Iemand verkeerd vastbinden kan er namelijk voor zorgen dat de stemming snel verpest is. Het kan zelfs gevaarlijk zijn. Als bondage is waar je voor gaat, dan is een paar boeien misschien een beter idee, als je de sleutels maar niet kwijtraakt. Je hoeft dan geen uren aan YouTube tutorials te kijken om ingewikkelde shibari knopen te leren. Boeien om, op slot en klaar. Als je leren boeien koopt zijn ze nog comfortabel ook.

Meer dan bondage

Bdsm staat voor bondage, discipline, dominance & submission, sadomasochisme. Naast het vastbinden of boeien van je partner staat er dus nog veel meer op het menu. Denk bijvoorbeeld aan rollenspel of spelen met pijn, zoals spanken. Laat je dus niet afschikken doordat 1 onderdeel van bdsm je niet trekt, er is nog veel meer de ontdekken.

Spelen met de zintuigen

Naast bondage zijn er nog veel meer dingen die je met weinig kan doen. Naast touw en boeien zijn is er nog een groot assortiment aan bdsm accessoires over. Vrees dus niet als bondage je ding niet is, er is voor iedereen wat. Met een blinddoek kan je bijvoorbeeld je partner in spanning laten afwachten wat je met ze gaat doen, of andersom natuurlijk. Doe er nog een paar goede oordoppen bij en je weet opeens alleen nog wat er gebeurt als je het op je lichaam voelt. Zo voeg je op een hele makkelijke manier een hele dosis spanning toe aan de seks.

Spelen met pijn

Ben jij wel van de leus ‘een beetje pijn is best fijn’, kijk dan eens naar wat bdsm accessoires die je helpen bij het spanken bijvoorbeeld. Je kan dat natuurlijk met je hand doen, maar ook met een zweep. Of wat dacht je van een pinwheel. Die rol je over de huid van je partner en de puntjes aan het uiteinde van het wiel prikken voorzichtig in hun huid.

Rollenspel

Wil jij je partner wel domineren, of wil je juist gedomineerd worden? Dat kan met bondage, of het spelen met de zintuigen, of met pijn. Al het bovenstaande dus. Maar je maakt het helemaal mooi af met nog een paar bdsm accessoires zoals een halsband of de welbekende ball gag. Dan is er geen twijfel meer over mogelijk wie het voor het zeggen heeft.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *